Saturday, 10 November 2012

Anugerah Skrin 2012



Assalamualaikum semua.  Harap pada hari ini lebih baik daripada semalam.  Malam semalam siapa ada tengok majlis Anugerah Skrin ke 14 yang bertemakan fairytale tu?  Pada permulaan tengok promo di Wanita Hari Ini nampak macam menarik je. Tapi apabila tiba pada harinya, majlis yang gilang gemilang itu tak seindah seperti yang digambarkan.  Mana taknya majlis tu agak bosan kerana bercerita di tambah pula lawak daripada Rosyam Nor telah menimbulkan kontroversi. Kalo boleh biarla straight to the point. Bila bukak FB td semua meluahkan perasaan majlis malam tadi agak membosankan.  Idea dah ada tapi flow agak meleret, bagi saya biarla majlis tu simple yang penting semua orang terhibur. Saya faham bukan mudah untuk melaksanakan program terutama program yang gilang gemilang macam tu tetapi kena jugak lihat majoriti penonton adalah golongan yang macam mana dan tema tu tak sesuai sungguh.  Rasanya tu aje la nak di bebelkan buat masa ni. Adakah kawan-kawan diluar sana sependapat dengan saya?????





6 comments:

  1. ramai betul kecewa dgn ASK smlm...

    ReplyDelete
  2. betui tu kitatauke. last2 sy bca novel je huhu

    ReplyDelete
  3. xtgk.. hehe tp byk yg post dkt fb n twitter ckp bosan.. zzzzZZ ~

    ReplyDelete
  4. byk lg cerita mnarik nak dtengok drp tgk ASK ni....so itulahh..

    ReplyDelete
  5. betol2.. gurauan rosyam nor agak kasar malam tuu...
    membnding2kan tv3 dgn tv al-hijrah ...
    seolah menyindir2... tak gituuu? ^^

    ReplyDelete
  6. hehehe , CP baru layan kat tonton malam td , bosan ?? boleh la ...

    ReplyDelete